Lilla Lo.

Lilla Lo.

Say hello to Lo! 


För några veckor sedan fick vi äntligen hämta hem vår lilla Lo. Hon är en riktig energiknippe som gärna hänger i både gardiner och byxben. Är det tyst för länge kan man garanterat hitta henne antingen i en blomkruka ätandes på blomblad eller så hittar man henne på vardagsrumsbordet. Att smyga sig in på toaletten och dra ut wc pappersrullar är ju också en stor favorit. 
Luna och Lo börjar även komma bättre och bättre överens för varje dag som går. Till en början var det lite svårt, Lo är så liten och Luna så stor att vi inte riktigt vågade annat än att de fick snosa på varandra. Luna har också vart lite rädd för Lo och är nog lite skeptisk ännu, hon gillar ju mest lugn och ro och att få all uppmärksamhet, Lo vill ju gärna busa, bita henne i svansen, springa efter henne och hoppa på henne för uppmärksamhet. Vilket inte alltid är så uppskattat av Luna. 
Vi hade bestämt oss för två namn, ett på L och ett på M och när uppfödaren sa att de ville att alla syskon skulle ha namn på L var det självklart att hon skulle få heta Lo. Vi ville ha ett kort namn som inte var så vanligt, så det passade henne perfekt. 
Vår lilla Lo. 
Follow:

Leave a Reply