Midsummer coming up!

Someone is ready to celebrate midsummer!

Hur gullig är hon inte i sin midsommarkrans?? Sååå söööt. Torsdag idag och i morgon börjar äntligen midsommarfirandet! Vi har inga stora planer för denna midsommar, men god mat och rosé vin är väl än självklarhet! Kanske någon båttur också!
Den hölls inte allt för länge på huvudet, men för en bild i alla fall! 😉

I morgon ska vi även äntligen färdigställa växthuset innan midsommarfirandet drar igång. Vi har byggt ett litet växthus på gården och det ska bli så roligt att äntligen få flytta ut alla plantor, vi har nämligen haft köket fullt i flera månader och nu äntligen ska de få flytta ut! Jag har nog aldrig odlat så mycket som jag gjort i år, och jag trodde nog heller inte att det skulle lyckas så pass bra som det har, jag har nämligen inga gröna fingrar.. och vilken tur att google finns och kan hjälpa till när man inte har någon aning alls!
Lyckan att kunna gå ut i växthuset och plocka egna tomater (om de lyckas) och äta dem!

Follow:
Share:

Leave a Reply