The apartments Canggu

Vårt första boende i Bali var på detta fantastiska ställe. Vi hittade det på booking.com och läste så fina recenssioner om stället att vi bestämde oss för att boka. Och jag är redo att hålla med. Stället var riktigt fint, skulle det har varit nere vid stranden skulle det ha vart perfekt!
När jag kom hem och kollade igenom bilderna insåg jag att jag aldrig tog några bilder från insidan, men om ni vill se mer bilder från själva stället är det bara att googla the apartments canggu. Vi spenderade mest av vår tid ute vid poolen eller genom att gå runt i området och utforska stället.
___________________________________________________________________________________________________
Our first stay in Bali was at this amazing place. We booked it on booking.com after reading about it, and everyone was so positive about the place. And I agree, if it would have been by the beach it would have been perfect! When I got home i realised that I didn´t take any pictures from the inside, we mostly spent our time outside by the pool or walked around exploring the place, but if you want to see some more pictures from the place just search for the apartments canggu on google.
Vi stannade här i 3 nätter innan vi åkte vidare till nästa villa i Ubud.
___________________________________________________________________________________________________
We stayed here for 3 nights before we went to our second villa in Ubud.
Poolområdet var så rent. Jag kan starkt rekommendera stället om du söker efter ett lugnt, privat ställe med bra restauranger i närheten. Stranden var ungefär 1 kilometer bort, perfekt kvällspromenad!
___________________________________________________________________________________________________
The pool and the area around was so clean. I would totally recommend this place if you want a quiet, private place with a lot of good restaurants close by. The beach was about 1km away. Perfect little walk on the evening.
I närheten fanns också en stor pepino (supermarket) Jag älskar att besöka matbutiker i andra länder. Det är så roligt att titta in deras matkultur, prova olika konstigheter och testa godis och frukt som man aldrig tidigare testat.
___________________________________________________________________________________________________
Also close by there was a big pepino (supermarket) I always love exploring other countries markets, just to see what kind of food they have and it´s so much fun to try candy and fruits that you haven´t tried before.

Follow:
Share:

Leave a Reply