Favourite comfy set right now!

Ribbed comfy set from Nelly.com
Före vi åkte till Bali sökte jag efter ett comfy set som jag kunde använda på vår resa till och från Bali. Resan var väldigt lång, först tog vi tåget från Vasa till Helsingfors, sov på hotell på flygplatsen, sen ett 7 timmars flyg till Qatar och från Qatar till Bali tog det 10 timmar. Men så klart värt det! Lyckligtvis hade jag detta sköna set att sitta i, så resan gick riktigt bra. Några Bali inlägg är nog på kommande, har tusentals bilder och videoklipp från resan så det har tagit ett bra tag att gå igenom alla och redigera dem, men det kommer! Stay tuned!

_________________________________________________________________________________________________

Before we left for Bali I was looking for a comfy set that I could use on our trip to and from Bali. The trip was very long, first we took the train from Vasa to Helsinki, slept at the airport hotel, the flight from Helsinki to Qatar took 7 hours, and from Qatar to Bali 10 hours. But so worth it! Luckily I had this comfy set to travel in, so the trip went really well. Some Bali posts are coming soon, I have thousands of pictures and clips from the trip so it took a while to go through them all and edit them, but it´s coming! Stay tuned!
Follow:
Share:

Leave a Reply