We are going to..

Det är snart dags att packa väskan, vi ska nämligen till…
______________________________________________________________________________________
Soon it´s time to pack the bags, we are going to..

BALI!!!!

För några dagar sedan bokade vi våra flygbiljetter till Bali! Det är verkligen en dröm som blir verklighet, jag har i såå många år drömt om Bali, och i April är det äntligen dags! Så om någon har tips på vad man absolut inte får missa, skriv gärna en kommentar!

Vi har ännu inte bokat boende, utan tänkte göra det i kväll, tanken är att vi ska bo på flera olika ställen, samt besöka några av de närliggande öarna. Det här kommer bli så spännande, kan knappt vänta, vill att det ska var April NUNUNU!!!

______________________________________________________________________________

A few days ago we booked our flight tickets to Bali! It’s really a dream come true, I’ve been dreaming about Bali for so many years, and in April it’s finally time! So if anyone has tips on what you absolutely cannot miss, please write me a comment!

We haven´t booked our accommodation yet, but thinking about doing it tonight, we are going to live in several different places, and visit some of the nearby islands. This will be so exciting, can hardly wait!!!


Follow:
Share:

Leave a Reply