Vegetarian dinner

När det nya året började lovade jag mig själv att jag skulle göra mera maträtter som jag aldrig tidigare testat. Hittills har det gått riktigt bra, jag har hittat lite nya favoriter, både vegetariska och icke. Idag blev det vegetariskt. Jag har nog aldrig köpt råa rödbetor förut, men när jag hittade ett recept på rödbetsbiffar var jag tvungen att testa, för det är något som jag i vanliga fall inte skulle göra. Det var riktigt lätt och det blev faktiskt riktigt gott.

_________________________________________________

When the new year started I promised myself that I would do more dishes that I have never tested before. So far it has gone really well, I have found some new favorites, both vegetarian and not. Today I made vegetarian. I’ve probably never bought raw beetroot before, but when I found a recipe for beetroot steaks I had to test it out, because that’s something I normally wouldn’t wouldn’t try. It was really easy and actually turned out really good.
Till rödbetsbiffarna gjorde jag sallad på isbergssallad, ugnsrostade morötter och zucchini bitar tillsammans med fetaost.

_________________________________________________

To the beetroot steaks I made salad of iceberg lettuce, oven-roasted carrots and zucchini pieces along with feta cheese.
Detta är min nya favorit förresten! Fafa´s hummus! Jag har flera gånger testat att köpa färdig gjorda hummus, men aldrig hittat någon som vart god, dessutom har de innehållit massor med konstigheter. Denna innehåller rena ingredienser så som kikärtor, vatten, tahini, citronsaft, olivolja, vitlök, salt, ostkummin, konserveringsmedel, vitpeppar. Ingenting annat. Finnas att köpas i alla fall i vanliga S-market butiker. De har även falafel och tzatziki som jag ska köpa hem och testa nästa gång jag åker till affären.

_____________________________________________________

This is my new favorite by the way! Fafa´s hummus! I have tried several times to buy ready made hummus, but never found anyone that I liked, in addition they have contained lots of strange things. This contains pure ingredients such as chickpeas, water, tahini, lemon juice, olive oil, garlic, salt, cumin, preservative, white pepper. Nothing else. Can be purchased in any regular S-market stores. They also have falafel and tzatziki which I will buy home and test the next time I go to the store.
Follow:
Share:

Leave a Reply