It´s wine o’clock

What time is it? It´s wine o´clock!

Lördag, det blev en låång sovmorgon, vilket kändes välbehövligt idag, sen en promenad i snökaoset. Tanken var att vi skulle dra iväg upp mot lapland idag, men det blir en ny helg i stället. Vi tänkte nämligen besöka ishotellet i Kemi innan vintern är slut och denna helg skulle ha passat perfekt, men eftersom vi båda blev magsjuka förra helgen när vi hade massor planerat och allt blev uppskjutet var vi tvungna att skjuta upp road trippen till en annan helg.

__________________________________________________________

Saturday, I had a lie in this morning, which felt much needed today, then a walk in the snow. We where supost to go up north to lapland today, we were going to visit the ice hotel in Kemi before the winter is over and this weekend would have been perfect, but since we both got stomach sick last weekend when we had a lot planned and everything was postponed, we had to postpone the road trip to another weekend. But thats okey.
Jag besökte förresten frissan i onsdags! Jag hade inte färgat mitt hår sen i augusti, så det var verkligen dags! Klippte även bort mina slitna toppar, så håret känns mycket fräschare igen!

Nu är det dags att laga middag, jag tänkte faktiskt prova på ett nytt recept idag som jag aldrig testat tidigare, rödbetsbiffar!

____________________________________________________

By the way, I visited the hairdresser on Wednesday! I hadn’t dyed my hair since August, so it was really time!
Now it’s time to cook dinner, I was actually going to try a new recipe today that I have never tested before, beetroot steaks!
Follow:
Share:

Leave a Reply