Smoothie bowls everyday, please!

Är det någon annan än jag som varje dag behöver äta minst en smoothie bowl? 
Min nuvarande favorit är blåbärs smoothie med banan, chia frön, musli och kokos som topping. SÅÅÅ GOTT!! Jag brukar använda mig av cocos flakes men de var tyvärr slut hemma, får åka via butiken på vägen hem från jobbet.

Det är så roligt att December närmar sig! Jag har redan satt upp en del jul grejer hemma, men för några dagar sedan slet vi ner tapeterna i vårt matrum, det började bli dags för en förrändring, så nu är det i stort sett kaos i hela huset, hoppas i alla fall att det löser sig och att vi hinner bli färdiga med rummet innan jul, men det är en hel del som ska göras. Bl.a ska alla lister målas, fönsterna ska få bli vita (just nu är de bruna) och sen ska de nya tapeterna upp på väggen. Det blir helvitt denna gång. Håll tummarna för att vi ska hinna bli klara! Bilder kommer, lovar!

Follow:
Share:

Leave a Reply