My favourite hair care products 2018

(Inlägget innehåller adlinks)

Såhär i slutet av året tänkte jag lista några av mina favorit produkter som jag fastnat för totalt under detta år, först ut är mina nuvarande hår favoriter (på bild saknas dock denna, men som tyvärr är slut här hemma, ska inhandlas nu under black friday!!) 

Under sommaren kändes mitt hår väldigt slitet och jag började leta efter ett shampoo och balsam som inte var för dyrt men som verkligen skulle funka på mitt hår. Det tog ett tag, testade alla möjliga men hittade inget som passade min hårtyp riktigt. Men sen råkade jag komma över en rabattkod och fick klicka hem dessa riktigt billigt, och jag fastnade faktiskt efter första tvätten. Jag tvättar vanligtvis mitt hår en gång i veckan, för att inte slita allt för mycket på mitt hår.

MATRIX Re-bond shampoo
är ett shampoo för slitet och kemiskt skadat hår och det första steget i Re-Bond behandlingen. Schampot rengör håret på djupet och tar bort stylingrester och smuts.
Användning: Jag brukar applicera shampoo i blött hår, och massera in det i hårbotten, jag skippar alltså att använda shampoo i mina toppar.

Matrix Re-bond pre -conditioner 
är en intensiv för-balsambahandling som passar till slitet och kemiskt skadat hår. Produkten har en extra intensiv formula med en hög koncentration av aktiva ämnen som förstärker de svaga bidningarna i håret och verkar förebyggande mot kemiska skador på hårstrået. Formulan innehåller Maleic Acid som hjäper till att stärkta bindningarna i håret.
Användning:  Denna använder jag efter att jag sköljt ur shampoo ur håret och masserar sen in denna i hela håret, låter verka i ca. 5 minuter och sen sköljer jag ur.

Matrix Re-bond conditioner
är ett stärkande balsam för slitet och kemiskt skadat hår. Balsamet förbättrar varje hårstrå för att göra håret starkare och bygger upp hårets motståndskraft genom att stärka hårets svaga bindningar. Formulan innehåller Taurin som bygger upp håret innifrån och ut.
Användning: Efter att jag har sköljt ur pre-conditioner lägger jag denna i hårtopparna och masserar in och sköljer sedan ur håret, torkar med en handduk väldigt försiktigt, “gnuggar” alltså inte utan mera trycker håret i handduken.

GHD heat protect spray
Efter att jag torkat håret med en handduk sprayar jag av denna från GHD, detta är min absoluta favorit heat protect spray, denna spray innehåller återfuktande ingredienser som hjälper till att skydda håret mot direkt kontakt från värmestyling, lööw it.

Alterna Bamboo smooth Kendi oil
Skyddande olja som ger näring till håret. Oljan passar speciellt bra för medelstora till grova hårtyper. Gör håret mjukt, förhindrar frizz och gör håret super blankt. Produkten är både ett botemedel och en stylingprodukt.
Användning: När jag fönat håret halvtorrt masserar jag in denna i hårtopparna innan jag fönar håret torrt. Kan även använda denna under veckan i torrt hår när jag känner att det behövs.

Alterna Bamboo Kendi oil dry oil mist
En torr olja som ger håret mjukhet, super glans och näring. Oljan förhindrar även friss.
Användning: Efter att jag stylat färdigt mitt hår te.x med plattång och plattat håret sprutar jag denna på mitt hår för att få glans. Dessutom känns håret mjukare.

Här har ni alltså mina hår favoriter för detta år! Älskar dem verkligen och kan varmt rekommendera dem till er! Speciellt just nu kan ni hitta produkterna på rea under Black friday. Jag har själv beställt hem schampoo och balsam i större förpackningar (till superpris!!!).

Follow:
Share:

Leave a Reply