Testing out Indy beauty


Igår fick jag hem ett paket jag längtat efter! Paketet innehöll nämligen produkter från Therese Lindgrens egna skönhetsmärke Indy beauty. Jag har följt henne på sociala medier i flera år och sedan hon lanserade sitt märke har jag velat testa dem. Produkterna som jag fick hem var en facial mist, clear skin mud boosting facial mask, the intense hand cream och the moisturising bomb facial mask. The intense hand cream coconut

Den här hand krämen blev jag faktiskt besviken på, kokosdoften är väldigt svag, jag hade nog velat ha lite starkare doft. Sen upplever jag den även som väldigt svår att smörja in händerna med och krämen vill liksom inte gå in i huden utan lämnar som ett tjockt lager utanpå, hade den kvar på mina händer ett bra tag tills jag fick nog och skulle tvätta bort den, men det var heller inte det lättaste. En handkräm vill jag ska kännas uppfriskande och återfuktande,  tyvärr levererade inte denna.The moisturising bomb facial mask 

Testade faktiskt denna idag! Den kom tillsammans med den andra ansiktsmasken (i lådan på bilden) dessutom fick man ett pannband med texten “love yourself.” Perfekt julklapp tänker jag! Denna ansiktsmasken gillade jag, den kändes väldigt återfuktande vilket verkligen behövs nu till vintern. Den skulle jag kunna tänka mig att köpa igen.

Clear skin mud boosting facial mask
Denna mask kom ju som sagt i boxen tillsammans med den andra masken och pannbandet. Testade denna igår kväll och tyckte om den, kändes som att den renade huden ordentligt, det jag inte tyckte om var väl doften, eller doften var väldigt söt, vilket de inte brukar dofta så ofta, jag skulle gärna ha sett att produkten var parfymfri istället. Men ja jag skulle nog kunna tänka mig att köpa produkten igen.

Antioxidant hydrating facial mist
Jag har en facial mist som jag verkligen älskar, denna! Det är min absoluta favorit, inte hittat någon bättre än. Första gången jag sprayade den på mitt ansikte blev jag lite förvånad över att det kom så stora droppar, jag skulle inte riktigt vilja spraya den över min makeup även om det står att det ska gå bra. Sen kändes den lite oljig och lämnade som ett lager på huden, den fungerar säkert för många, men tyvärr funkade den inte riktigt för min hud. Jag kommer absolut att använda upp den, så dålig var den inte, men jag skulle inte köpa den igen.

Jag hade ganska stora förväntningar på dessa produkter efter vad jag sett Therese själv sagt om dem i sina vloggar, men tyvärr hittade jag inte någon ny favorit. Däremot tycker jag om själva förpackningarna, de är riktigt fina.

inlägget innehåller adlinks.

Follow:
Share:

Leave a Reply