Autumn changes

Det är ju något med hösten som får en att vilja göra förändringar. I onsdags började vi riva tapeter, de som fanns i vårt kontorsrum har sett sina bästa dagar och tapeten började släppa från väggen, så vi rev ner den, och under den gömde sig en blommig tapet som var i fint skick, så pass att det faktiskt går att måla på den, perfekt för mig som ville ha ett hel vitt rum! Så idag blir det att handla målarfärg och penslar. Jag tänkte mig en riktigt matt vit färg i och med att detta rum kommer fungera som en del av min jobbhörna, var jag bl.a kommer köra samarbeten. Detta rum skulle jag egentligen vilja ha som sovrum men vi får se hur det blir med den biten, först ska väggarna målas i alla fall, det kommer bli dagens stora projekt efter jobbet! Och jo, golvet är också väldigt slitet, det är en plastmatta som också sett sina bästa dagar, men den får vänta några dagar till i alla fall.

Follow:
Share:

Leave a Reply