I´m back!

I´m baaack!
Äntligen är jag tillbaka efter ett litet uppehåll från bloggen. Som ni kanske ser har bloggen fått en ny design och nytt domän namn! Det finns ännu lite småfix som ska fixas till men annars kommer ni från och med nu hitta min blogg på fannyadelina.com. Så spännande det kommer bli att börja blogga igen.
______________________________________________________________________________________________________________

I´m baaack!
Finally I´m back after a little break from blogging. As you may see my blog has a new design and a new domain name! So from now on you will find me at fannyadelina.com. I´m so exited to start blogging again.


Tanken är att jag ska publicera ett inlägg per dag här på bloggen framöver. Sen hittar ni ju mig fortfarande på Instagram under namnet Fannyadelina, precis som förr. På Instagram ska jag även försöka att uppdatera min insta story lite oftare.

____________________________________________________________________________________________________________

I think I´m going to publish a blog post every day from now on. And as usual you can find me on Instagram @Fannyadelina. I will also try to update my insta story more often.


Hoppas att ni vill fortsätta följa mig! Nu kickar vi igång denna nya vecka! Puss och kram!

Follow:
Share:

Leave a Reply