9 september 2017

Today´s look

Outfits

cap H&M , Shirt (HERE) , Bag H&M, Jeans (HERE) 

Lördag, vi har vart ute på lite äventyr och är hemma igen. Min plan var att jag skulle försöka blogga en gång om dagen i september månad men det har inte riktigt gått som jag planerat. Det har vart en hektisk vecka och igår kväll somnade jag med en bok i ansiktet när jag satt i soffan och läste, planen var att åka ut och hitta på något roligt men jag var så trött så stannade hemma i stället. 
Vad tycker ni om min skjorta förresten? Är den inte häftig? Tyckte den passade så bra tillsammans med den gula väskan. Har verkligen fastnat för gult, blått och mörk rött just nu, och det är ju roligt eftersom min garderob annars är ganska så svart och tråkig. 

// Saturday, we have been out on adventure all day and are finally back home again. My plan for september was to blog every day but it didn´t go as I planned. It´s been a hectic week and yesterday evening I fell asleep with a book in my face, the plan was to do something fun but I was so tired that I stayed at home instead. 
By the way what do you think about my new shirt? I thougt it would go well with the yellow bag. I have really fallen in love with yellow, blue and burgundy colored clothes these past few weeks.
Sofiasmode

Super fin outfit ! :)

Svar: Tack vad glad jag blir! :)
Fanny Johansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress