Jag måste bara dela med mig av denna lägenhet som jag hittade inne hos esny.com idag. Jag vet inte riktigt varför men denna lägenhet kände jag behövde få lite extra uppmärksamhet här på bloggen. Jag är ju inne och tittar på hemnet, esny, findit, etuovi, oikotie minst en gång om dagen. Tycker det är så roligt att titta in vilka hus och lägenheter som är till salu här runt om men också titta in de maffiga lägenheterna som finns i New York. Denna lägenhet fastnade jag för idag. Inte på grund av stylingen, tycker helt ärligt inte att den gör rummet till rätta, utan för fönsterna och takhöjden. 

Kolla in fönsterna och takhöjden!! Hit skulle man ju gärna flytta in på direkten. Hela lägenheten är totalt 600kvm, vilket är helt sjukt.

Men kolla in dessa rustika pelare, hur häftigt vore det inte att inreda rummet när dessa står där i mitten. Det finns så många möjligheter med denna lägenhet. Det vore roligt om de skulle ha filmat lägenheten så att man ser hela planlösningen. 

Det fanns ju några sovrum i denna lägenhet men tycker att det här rummet är det som man skulle kunna göra till det mysigaste. Och än en gång, kolla in fönsterna. 
Köket är väl lite si sådär, tycker det känns lite.. klent? Nu ser man ju inte destu mer av köket eftersom det här var den enda bilden och ingen planritning hittade jag heller.
Hur som helst om du råkar ha 9 073 842,30€ liggandes finns denna underbara lägenhet att köpas i New York. Som hittad! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress