29 juni 2017

Lazy days

Allmänt

Äntligen lite värme igen, har spenderat dagen utomhus i en solstol tillsammans med en bok. Det är ungefär så min torsdag har sett ut, blandat med lite jobb förstås. Boken är riktigt bra förresten, det är en samling reportage av Janine Di Giovanni som är en av världens främsta krigskorrespondenter. Finns att köpas här.
I morgon får Simon också semester förresten, vi har inga planer för denna sommar så antar att den kommer bli väldigt spontan. 

(Inlägget innehåller adlinks)

27 juni 2017

Gardening

Allmänt

 
För ett tag sen satte jag ihop en odlingslåda. Mest på skojsskull egentligen, men jag har redan hunnit använda lite av örterna. Ångrar dock att jag inte har odlat basilika. Hur som helst, det som finns i min låda är rosmarin, dill, mynta, persilja och ärterna som är påväg upp. Lådan står precis intill dörren och terassen var grillen står, vilket är väldigt smidigt. 
 
 

Midsommar förberedelserna är igång och rabarbersaften som jag och mamma gjorde igår står på kylning. Nu ska outfiterna planeras och sen är jag redo för helgen. Hoppas att vädret håller i sig och att vi får en solig midsommar!