9 februari 2017

Vad låg i paketet?

Beauty

Jag lovade ju att visa vad som gömde sig i paketet jag visade igår på bloggen. Det var alltså detta som gömde sig där i. 
 
CRAYON SOURCILS TERRYBLY EYEBROW PENCIL DEFINER
Jag beställde en ögonbryns penna i färgen ash brown. Tidigare har jag kört med Revolutions brow kit, men har inte vart speciellt nöjd med den. Prövade den igår och den var riktigt bra, den gav bra med färg utan att man behövde trycka på speciellt mycket och borsten var också riktigt bra. 

BLACKSTAR INTENSE LIQUID EYELINER
Jag har tidigare kört på H&M´s eyeliner, den är väl helt okej och har funkat men den är ju ingenting i jämnförelse med den här. Den var verkligen svart och den var också väldigt lätt att applicera. Den ger verkligen en intensiv look. 

TERRYBLY DENSILISS CONCEALER 
Jag har vart väldigt dålig på att använda concealer på sistone sen min tidigare tog slut, från Revolution tror jag att den var. Denhär var verkligen något helt annorlunda, älskade själva appliceringsborsten och färgen natural beige passade verkligen perfekt till mig. 

MASCARA TERRYBLY BLACK
Jag använder ju Dior Blackout mascaran dagligen och älskar den. Nu börjar den dock vara slut och jag var sugen på att testa denna, jag har ännu inte hunnit testa den, men borsten såg spännande ut så den blir det nog att testa i morgon. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress