22 augusti 2017

Eve mattress

Allmänt

För några månader sedan fick vi hem en ny madrass och kuddar från Eve Mattress som precis har lanserats i norden. Madrassen från eve balanserar komfort, kylande egenskaper, hållbarhet och har precis den rätta mängden studs. Hos Eve säljs det bara en madrass, den bästa. Dessutom har alla 10års garanti, skulle madrassen inte håller under dess 10 år, skickar de en helt ny utan extra kostnad. 

Madrassen levereras utan fraktkostnader direkt till din dörr inom 5 arbetsdagar. Du har även en provperiod hemma, vilket betyder att du får prova madrassen hemma i 100 nätter för att säkerställa att madrassen passar dig. Om du inte är nöjd hämtas madrassen från ditt hem kostnadsfritt och du får även pengarna tillbaka på hela köpet. 95% av kunderna har vart nöjda med sin madrass. Så även vi.

Första natten vi provade madrassen och kuddarna kändes det ovanligt. Vi är vana med att sova på en helt vanlig madrass och jag har haft ont i ryggen av den ganska länge. Därför var jag väldigt glad när jag kom i kontakt med Eve. Min erfarenhet efter att ha sovit på madrassen i över 100 nätter är att jag aldrig skulle byta tillbaks. Madrassen passar mig perfekt, troligen eftersom den formar sig efter kroppen.  

Madrassen finns även i olika storlekar både för barn och vuxna. Dessutom har de även lanserat sängkläder, täcken och mycket fler produkter är påväg in i deras sortiment. Sängkläderna är jag mest sugen på, de är antingen gjorda i linne eller i bomull.  Ett nytt täcke som är anpassat för alla 4 årstider vore ju heller inte helt fel. 

Dessutom utöver deras sortiment har de även en av de bästa hemsidorna jag någonsin sett. Jag brukar ofta analysera hemsidor och tycker jag inte om hemsidan blir det oftast inte ett köp. Men Eve´s hemsida är väldigt rolig, lärorik och jag fullkomligt älskar den. Kika in hemsidan här.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress