29 augusti 2017

Skönhetstips!

Allmänt

Hörni nu ska jag dela med mig av ett hett tips! Det är nämligen så att jag kom över en kampanj som jag bara kände att jag måste dela med mig av till er alla. Bangerhead har just nu flyttrea, vilket betyder att de har -20% på nästan hela sortimentet. Det enda du behöver är att klicka in din HÄR för att handla med -20% rabatt. 

Hos Bangerhead hittar ni skönhetsmärken som Löwengrip care & color, NYX, Lancome, Thebalm, Estee Lauder, Giorgio Armani m.fl. Dessa är mina skönhetsfavoriter hos Bangerhead

 Klicka HÄR för att få -20% rabatt på nästan hela sortimentet. Gäller till och med 31.8.2017


inlägget innehåller adlinks. 
Igår morse blev jag riktigt sugen på croissanter och turligt nog hade vi en förpackning med färdig croissant deg. Det enda som jag behövde göra var att sätta på ugnen, rulla ihop dem, pänsla dem med ägg och sätta in dem i ugnen. Hur enkelt som helst. Har försökt mig på att göra croissant deg en gång förrut med det var vääääldigt svårt. Så när man kan köpa färdig deg gör jag det ofta. Det är så himla gott med färska croissanter på söndagarna. 
För övrigt mår jag och min mage bättre. Har vilat upp mig hela helgen, levt på värkmedicin och sovit i soffan. Så idag är jag redo att åka till jobbet igen. Förhoppningsvis är detta helvete över och kommer aldrig mer igen. 

24 augusti 2017

In och ut på akuten

Allmänt

 
De senaste två dagarna har jag vart in och ut på akuten. För några dagar sedan började jag få ont i magen och i förrgår kväll hade jag så ont att jag knappt kunde gå, så igår blev det flera timmar på akuten, olika tester för att få fram varför jag hade så ont men de hittade ingenting, smärtan fortsatte idag och jag åkte in till akuten igen för fler tester som inte heller visade något. Väldigt märkligt, men har i alla fall fått smärtstillande och ligger hemma i soffan för tillfället. Får hoppas att det snart går om och att det inte blir värre.