30 april 2017

LEVI´S

Allmänt

Jag har aldrig ägt ett par Levi´s shorts eller något annat plagg från Levi´s. Men efter att jag sett dessa två plagg överallt kan jag inte riktigt motstå längre. Shortsen är så snygga och T-shirten likaså! 

 
 

22 april 2017

Beauty favorites

Beauty

Tänkte att jag skulle lista mina favoritprodukter just nu. De brukar variera lite men t.ex mascaran från Dior har varit min favorit sedan 2009 när jag för första gången testade den, och den hänger fortfarande med. Nyaste favoriten är warpaint.
 
Warpaint - Teeth whitening 
Denna produkt är alltså senaste tillskottet som jag fick hem för några dagar sedan. Warpaint är alltså en organisk, vegansk tandbleknings produkt. Som kommer från Australien. Man doppar en våt tandborste i det svarta pulvret och tvättar sen tänderna i två minuter med det innan man sköljer munnen. Jag märkte faktiskt en liten skillnad redan efter första gången, och nu några dagar senare när jag använt produkten varje kväll har jag faktiskt fått vitare tänder. 

By Terry eyebrow pencil 
Denna ögonbrynspenna använder jag varje dag. Färgen är perfekt för mina bryn, (färgen jag använder heter "Ash brown") Brynborsten som är i andra ändan är också riktigt bra, min favorit ögonbrynsprodukt just nu. 

By Terry mascara Terrybly 
Jag har som sakt använt mig av Dior´s mascara sedan 2009, och tyckte det var dags att prova på någon annan. Så jag beställde hem mascaran terrybly och den är riktigt bra. borsten är väldigt annorlunda mot Dior´s och nu den senaste tiden har jag börjat använda båda två på samma gång. Det funkar riktigt bra faktiskt. 

By Terry Cellularose brightening CC serum 
Som ni märker är det mycket By Terry produkter just nu och ja, det är nog mitt favoritvarumärke för tillfället. Detta var den första produkten som jag testade från By Terry. Det är ett serum som jag använder oftast under foundation som en primer, man får ett fantastiskt glow och ser fräschare ut i ansiktet. Så denna produkt använder jag alla dagar. Dessutom blir man lite brunare av den. 

By Terry Terrybly concealer 
Denna concealer är underbar! Absolut min favorit concealer. Har hört mycket om NARS concealers som jag ännu inte provat men har svårt att tro att de ska vara bättre än denna. 

Isadoras Matt lipstick 
Jag äger ett flertal av Isadoras lättstifts och är riktigt nöjd med dem! Det senaste tillskottet i läppstiftsgarderoben är i färgen bare bohemian. 

Balmains haircare produkter
Jag har ju fått hem småa balmain produkter som jag testat nu ett tag och de är verkligen riktigt bra. Salt spray har jag aldrig använt tidigare men är nu mera som besatt. Också deras hårparfym som jag testat doftar riktigt gott. Schampoo och balsamet är också riktigt bra. Så jag funderar faktiskt att beställa hem dem i normal storlek när jag tömt mina små flaskor. 

Morroccan oil frizz control 
Denna spray har blivit min räddare i nöden när jag har elektriskt hår, vilket är väldigt vanligt. Det har blivit bättre efter att jag börjat använda Balmains hårprodukter men jag brukar spraya håret med detta varje dag för säkerhets skull. Ifall jag går på stan och ska testa kläder brukar jag också ha med den i väskan och spraya håret lite då och då, för att undvika att det blir elektriskt. 
Inlägget innehåller adlinks. 
Tänkte att jag skulle visa er min skrivbordshörna. Vi har ett litet rum intill vardagsrummet var jag har en halva av rummet och Simon andra halvan där vi har våra skrivbord och datorer. Alla mina kameragrejer finns också här i rummet. Hur som helst, ingenting är omgjort i det här rummet, tapeterna och golvet är gamla. Men jag tycker att tapeten är väldigt gullig. Lite sliten men det funkar. 
Här sitter jag alltså och redigerar och bloggar om kvällarna. Jag har försökt att få det att kännas inspirerande. Därav gjorde jag för några veckor sedan en tavla full med inspiration. Lite som en moodboard. Till vänster om skrivbordet har jag en ikeahylla med böcker.