22 november 2016

22 November

Allmänt

Det är så tråkigt när det är så mörkt när man kommer hem om dagarna, det blir inga bra bloggbilder alls.
Däremot är det väldigt mysigt, jag älskar att stå och kocka när det är mörkt ute och man får tända mysiga ljus i huset  (lagom till middag idag blir det färdig ärtsoppa på burk, fäänsy).
Vårt hus är absolut som mysigaste när det är jultider. Jag har faktiskt börjat pynta huset inför jul. Julstjärnorna är uppe i fönstren och ljusstaken står på sin vanliga plats. Det känns som att det kommer att bli en riktig mysig jul och igår drack vi faktiskt julens första glöggkopp medan Simon fick öppna sina födelsedagspresenter, tidigare på kvällen hittade jag nämligen något väldigt passande som present och kunde inte vänta till hans födelsedag. 

Ja här står Luna i sin favoritfotölj framför sitt favoritfönster med utsikt över gården. Att hänga upp julbelysning i det fönstret blev verkligen ingen hitt. 

20 november 2016

Goodiebag

Allmänt

I slutet av kvällen igår fick vi alla varsin goodiebag att ta med oss hem, jag tänkte visa lite vad den innehöll och vad jag tyckte om den. 

För det första, påsarna var riktigt snygga! 
Innehållet ser ni här ovanför. 

För mig var goodiebagen lite av en flopp, jag hade hoppats på lite mer testprodukter i stället för en hel bunt med lappar om olika erbjudanden till olika ställen, visst det är jätte roligt att få erbjudanden, men i en goodiebag ser jag heldre att jag får olika testprodukter att testa, det är en goodiebag för mig. I och med att jag inte dricker kaffe och inte använder tandkräm som innehåller flour fick sambon ta dem i stället, han blev ju glad som är tokig i kaffe. Men mina favoriter i bagen var maroccan oil flaskan, jag har faktiskt länge velat testa den så det var riktigt roligt! Den andra favoriten är nog Dermoshop tvålen. Den var riktigt fin. 

20 november 2016

Galan 2016!

Allmänt


Igår var det äntligen dags för galan 2016, som jag väntat! Jag gick dit tillsammans med Josefine och vi hade en riktigt trevligt kväll! Har ännu inte hunnit kika vad som finns  i goodiebagen så det ska jag ta och göra nu sen ska jag berätta mer om kvällen!